Monday, February 27, 2017

Vinterferien

Der har været stille her på bloggen, fordi vi har holdt vinterferie :-)

Vi startede ud med et dejligt besøg af en god ven og hans søde familie, som vi ikke havde set længe.

Søndag var der gang i den. Virkelig gang i den! Vi mødtes med venner ved indgangen til Leos Legeland, da de åbnede klokken 10. Det var første gang, vi var der, og det var et hit - bestemt ikke sidste gang vi kommer der. Vi var der i fem timer, og børnene havde givet den gas i al den tid, vi var der. Det er et godt sted at få brændt krudt af, og børnene får i hvert fald deres motion, for der var mange børn, der løb rundt med sved på panden. Her bliver den fysiske aktivitet til en leg: Børn opdager ikke, hvor meget de bruger deres krop, selvom de løber, klatre, cykler, spiller bold,... Har man større børn, der har godt af ekstra motion, kan legelandet være en mulighed. Årskortet koster 1500 kr. og det er først 11. gang, det er tjent ind, så hvis man skal have udbytte af det, skulle man tage en tur derind jævnligt. Havde man årskort ville man sikkert også tage derind en hverdag, en dag i weekenden og særligt i ferieperioder - så kunne det også hurtigt blive mange gange på et år. Nogle forældre sad og hyggede sig sammen, en strikkede, andre sad med deres computere og andre sad med en bog, imens deres børn legede. Man kan endda have sig selv godt beskæftiget, imens børnene drøner rundt og hygger sig.

Mandag til onsdag var vi i sommerhus, og det var lækkert at komme hjemmefra og bare være os fire sammen i dejlige omgivelser, hvor vi bare skulle hygge os. Sixten skulle dog arbejde tirsdag og torsdag, og torsdagen tilbragte vi hjemme, hvor vi nød at være hjemme igen og F. fik leget med de ting, som hun havde været afsted fra. Fredag havde jeg pigerne med på bus- og togtur op til mormor og morfar, hvor Sixten kom senere, og vi spiste aftensmad.
Jeg havde for noget tid siden snakket med en pædagog i børnehaven om de glæder, børn har. De vil gerne på tur i bus og tog, og det er ikke altid de samme ting, som vi forestiller os, der ville være det sjoveste at lave i en ferie. Hendes datter var blevet spurgt, hvad hun ville til sommer, og hun ville gerne med toget(!) Jeg havde derfor forestillet mig en rigtig god togtur, hvor vi skulle til mormor og morfar, men det blev ikke helt som forventet. Om det bare ikke lige skulle have været dét tog, eller om vi var det forkerte sted i det, aner jeg ikke. I hvert fald endte vi med at være i en lille gang, hvor barnevognen lige kunne være, F. og jeg sad på gulvet, og så var der ellers mange andre, der stod tæt i den lille gang... Ikke lige hvad jeg havde tænkt, men vi var i det mindste med toget, og da jeg spurgte F. om det var en "mega god eller bare lidt god tur med toget", sagde hun, at den var god. Det var jo heldigvis kun mig, der vidste, at vi skulle have siddet på blå klapsæder, hvor der var masser af plads til barnevognen.

Lørdag slappede vi af, og Sixten og F. hentede mad på Bone's. Før i tiden, når vi skulle hygge os rigtig meget, købte vi gode bøffer og lavede super lækker mad sammen. Nu har vi to børn og er blevet en rigtig take-away-family, når vi bare skal hygge os! Det har absolut sine fordele :-)
I vinterferien var jeg også så heldig at få fire bundter hvide roser af min søde mand helt uden nogen anledning
- og erantis af F. ved sommerhuset ❤

Vinterferien sluttede af med en helt fantastisk, årlig fastelavnsfest hos en fra mødregruppen med F., hvor der var en masse herlige, udklædte børn. F. valgte denne gang at klæde sig ud som prinsesse... ;-)


1 comment:

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    ReplyDelete